Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Beraní růžky s tajemstvím

fotka  Beraní růžky s tajemstvím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Beraní růžky s tajemstvím:

400 g mletého masa  | 1 cibule  | 100 g tvrdého sýra  | 100 g dobrého salámu pokrájeného na kolečka  | 1 vejce  | 1 - 2 lžíce strouhanky  | 1 stroužek česneku  |  pažitka, sůl

Postup přípravy receptu Beraní růžky s tajemstvím:

Mleté maso dobře promícháme s cibulí, vejcem a strouhankou. Dochutíme prolisovaným česnekem, pažitkou a solí, popřípadě podle chuti přidáme 1/2 lžičky staročeského koření. Z hmoty vytvarujeme na mokrém prkénku středně velké placičky, do jejich středu vložíme hranolek sýra zabalený do uzeniny a zabalíme do tvaru válečku. Na vrchu vytvarujeme špičku beraního růžku. Zvolna opékáme na oleji z obou stran, nejlépe v troubě.


Fotky receptu Beraní růžky s tajemstvím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Beraní růžky s tajemstvím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !