Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Adamova bašta

fotka Adamova bašta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Adamova bašta:

400 g plátků masa z kotlety a krkovičky  |  pepř  | 50 ml sójového oleje  | 2 cibule  | 8 rajských jablíček  |  chilli  |  sůl

Postup přípravy receptu Adamova bašta:

Rajčata a cibuli nakrájejte na kolečka. Do hluboké pánve nalijte sójový olej a poklaďte ji rajčaty a cibulí. Navrch rozložte osolené a okořeněné plátky masa z kotlety a krkovičky. Pánev přikryjte a prvních 5 až 10 minut prudce duste. Pak zmírněte oheň a povařte. Podávejte s různě upravenými bramborami, rýží nebo těstovinami.


Fotky receptu Adamova bašta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Adamova bašta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !