Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Agnello arrosto

fotka Agnello arrosto
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Agnello arrosto:

1 ks chlazená jehněčí kýta s kostí  | 2 ks cibule  | 1 hrst česnek  | 5 větviček čerstvý tymián  |  mořská sůl  | 1 karotka  | 1 máslo  | 1 l červené víno  | 3 lžíce omáčka demi-glace  | 2 lžíce olivový olej

Postup přípravy receptu Agnello arrosto:

Česnek nasekáme nadrobno, smícháme s nahrubo nakrájenou cibulí, olivovým olejem a čerstvým tymiánem. Dobře promícháme a vetřeme do osolené jehněčí kýty a necháme marinovat přes noc. Na přepuštěném másle opečeme dozlatova jehněčí kýtu ze všech stran, vyndáme ji z pekáče a na zbylém másle opečeme cibuli, česnek a tymián (zbytek marinády), zalijeme červeným vínem , necháme povařit a kýtu vrátíme. V troubě pečeme na 90 °C šest a půl hodiny. Maso z trouby vyndáme, výpek přecedíme přes jemný cedník, přidáme omáčku demi-glace, provaříme a případně dosolíme podle potřeby. Kýtu naporcujeme a na talíři podléváme omáčkou, servírujeme s jarní karotkou na másle.


Fotky receptu Agnello arrosto:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Agnello arrosto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !