Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aljašská treska v pivním těstíčku

fotka Aljašská treska v pivním těstíčku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Aljašská treska v pivním těstíčku:

600 g aljašské tresky  | 1 ks vejce  |  světlé pivo  | 60 g hladké mouky  |  citron  |  sůl  |  olej  | OMÁČKA  | 200 g majonézy  | 200 g zakysané smetany  | 60 g čerstvého kopru  |  citron  |  cukr  |  sůl  |  bílý pepř

Postup přípravy receptu Aljašská treska v pivním těstíčku:

Filety rozmrazíme, opláchneme, osušíme a po obou stranách osolíme. Pokapeme je citronovou šťávou. Z mouky, jednoho vejce a asi 3 lžic piva připravíme husté těstíčko. Filety v něm obalíme a prudce osmažíme v rozpáleném oleji. Podáváme se studenou koprovou omáčkou, kolečkem či měsíčkem citronu a obložené čerstvou zeleninou.
Příprava omáčky:
Všechny uvedené suroviny na omáčku promícháme (čerstvý kopr nasekáme) a omáčku necháme vychladit.


Fotky receptu Aljašská treska v pivním těstíčku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Aljašská treska v pivním těstíčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !