Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Víte, kolikátého je Den otců v roce 2017?Víte, kolikátého je Den otců v roce 2017? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 24.06. 2017
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Chytrá žena

Aljašská treska v županu

fotka Aljašská treska v županu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Aljašská treska v županu:

600 g filet  |  worcester  |  citronova štáva  |  sůl  |  pepř  |  hladká mouka  | 2 vejce  | 2 lžíce kečupu  | 1 lžíce sladké papriky  |  strouhanka

Postup přípravy receptu Aljašská treska v županu:

Filety nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme, pokapeme worcestrem, citr šťávou a necháme asi 20 min marinovat. Potom obalíme v mouce, ve vejcích rozšlehaných s kečupem, paprikou, ve strouhance smíchané se sýrem a opečeme na oleji



Fotky receptu Aljašská treska v županu:

Aljašská treska v županu
Aljašská treska v županu
Aljašská treska v županu
Aljašská treska v županu
Aljašská treska v županu
Aljašská treska v županu
Aljašská treska v županu
Aljašská treska v županu
Fotky vložil: mariesv,MichelePrg,vocjan 
Hodnocení receptu Aljašská treska v županu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !