Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Americká bazalková majonéza

fotka Americká bazalková majonéza
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Americká bazalková majonéza:

1 velké vejce  | 1/2 lžičky hrubé soli  | 1/4 lžičky pepře  | 250 ml řepkového oleje  | 2 lžičky limetové šťávy  | 4 lžíce Shiffonade z bazalky (poskládat listky na sebe, srolovat je do rolky a nakrájet je na jemné proužky)

Postup přípravy receptu Americká bazalková majonéza:

Našlehat vejce se solí a pepřem do pěny a světle žluté barvy. Na začátku za stálého šlehání přidávat olej po kapkách, když směs začne houstnout změnit kapky v malý pramínek oleje. Nepřestat šlehat, majonéza by se nemusela vydařit.
Když je všechen olej zašlehaný dovnitř, pomalu přidávat limetovou šťávu, až se spojí s majonézou. Zamíchat dovnitř bazalku a nechat majonézu ztuhnout v chladničce, kde se může skladovat až po 5 dní.
TIP: Majonéza se může připravit v mixéru.


Fotky receptu Americká bazalková majonéza:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Americká bazalková majonéza
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !