Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Americká chřestová polévka z New Orleans

fotka Americká chřestová polévka z New Orleans
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Americká chřestová polévka z New Orleans:

2 lžíce (30g) másla  | 0,5 bílé cibule, najemno nakrájené  | 2 zelené šalotky na plátky nakrájené  | 1 l kuřecího vývaru  | 500 g mladého zeleného chřestu  | 250 ml sladké smetany  | 1 lžička soli, nebo podle chuti  | 0,5 lžičky pepře

Postup přípravy receptu Americká chřestová polévka z New Orleans:

Rozehřát máslo na pánvi a osmažit cibuli a šalotku do sklovita. Přidat vývar a přivést do varu. Poskládat chřest do vývaru a uvařit je do křupavě měkka, asi 8-10min.
Dát stranou 12 špiček chřestu a zbytek vložit i s tekutinou do mixéru. Rozmixovat dohladka. Zchladit v chladničce. Zamíchat dovnitř smetanu, sůl a pepř podle chuti. Studenou polévku nalít do misek, nebo talířů a každou poci ozdobit uschovaným chřestem.


Fotky receptu Americká chřestová polévka z New Orleans:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Americká chřestová polévka z New Orleans
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !