Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ananasové čatní

fotka Ananasové čatní
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Ananasové čatní:

120 ml vinného octa  | 2 ks hřebíčku  | 200 g cukru  |  badyán  | 2,5 lžíce kari koření  | 2 špetky soli  | 1 lžička mletého zázvoru  | 2 ks ananasu  | 100 ml ananasového džusu  | 1,5 lžičky mleté skořice

Postup přípravy receptu Ananasové čatní:

Do kastrolu dáme ocet s kořením, cukrem a trochou džusu. Vše na mírném ohni vaříme, až se cukr rozpustí a pak hmotu svaříme asi o třetinu.

Zatím oloupeme velké ananasy, vykrojíme tvrdý střed a dužiny nakrájíme na kostičky. Ananas přidáme do základu na čatní a společně dál vaříme. Ananasové čatní vaříme asi 20 - 30 minut na mírném ohni. Občas čatní promícháme.

Zatím si vyvaříme zavařovací sklenice a víčka a osušíme je. Sklenice naplníme ananasovým čatní a řádně uzavřeme.

Ananasové čatní skladujeme na suchém, tmavém a chladném místě. Podáváme jej k masu.



Fotky receptu Ananasové čatní:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ananasové čatní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !