1 malý ananas
| 100 g čokolády nalámané na kousky
| 2 lžíce jogurtu
| 2 lžičky rumu nebo brandy
| 2 - 3 lžíce mléka
Postup přípravy receptu Ananasové fondue:
Ananas oloupáme a nakrájíme na úhledné kousky. Než připravíme omáčku, dáme ho vychladit do lednice. Zbývající přísady kromě jogurtu dáme do misky a prohříváme v kastrůlku s vařící vodou. Směs se nesmí vařit. Hladkou omáčku sejmeme z ohně a vmícháme jogurt. Rozdělíme do 4 vyhřátých šálků. Šálky postavíme na talíře s ananasem. Podáváme s vidličkou, aby bylo možné kousky ananasu máčet v omáčce.
Fotky receptu Ananasové fondue:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!