Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Andělské řízky

fotka Andělské řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Andělské řízky:

4 vepřové řízky  | 2 lžíce olivového oleje  | 4 stroužky česneku  | 1/2 lžičky soli  | 1 lžička tymiánu  | 1 lžička čerstvé citrónové kůry  | 2 rajčata  | 2 kompotové broskve  |  mletý pepř  | 1 lžička oregana  | 4 plátky eidamu  | 2 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Andělské řízky:

Z utřeného česneku, olivového oleje, soli, tymiánu a citrónové kůry umícháme marinádu. Tou potřeme omyté, osušené řízky a necháme je nejméně 2 hodiny v chladničce marinovat. Pak je na jedné lžíci oleje prudce opečeme dozlatova a přendáme na pekáč vymazaný druhou lžící oleje. Na každý řízek položíme dva plátky rajčete a půlku broskve, opepříme, posypeme oreganem, přikryjeme plátkem sýra a vše v horké troubě zvolna zapečeme, až se sýr částečně rozteče a zrůžoví. Podáváme s opečenými brambory.


Fotky receptu Andělské řízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Andělské řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !