Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.10. 2018
Dnes má svátek Lukáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Anglický krocan dušený

fotka Anglický krocan dušený
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Anglický krocan dušený:

1 krocan  |  sůl  |  plátky slaniny  | 120 g másla  |  kořenová zelenina  |  petrželka  | 2 cibule  | 3/4 l polévky  | 1 sklenka bílého vína  | 8-10 malých mkrviček  | 8-10 malých kedlubnů  |  malé hruštičky  |  malé cibulky  | 2 malé květáky  |  jíška

Postup přípravy receptu Anglický krocan dušený:

Krocana osolíme, pokryjeme slaninou, přidáme máslo a zeleninu. Zlijeme polévkou a vínem a dusíme do měkka.Mezitím očistíme zbytek zeleniny - mrkvičky atd. Zalijeme je polévkou a udusíme do měkka. Krocana naporcujeme a obložíme zeleninou. Šťávu nepatrně zahustíme.


Fotky receptu Anglický krocan dušený:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Anglický krocan dušený
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !