Použité suroviny receptu Argentinský chléb chimichurri v domácí pekárně:
240 ml vody
| 1 a 1/2 lžíce vinného octa
| 3 lžíce olivového oleje
| 1/8 lžičky cayenského pepře
| 3/4 lžičky sušené dobromysli
| 1 a 1/2 rozetřených stroužků česneku
| 1 lžíce cibule nakrájené na kostičky
| 3 lžíce nakrájené petrželky
| 1 a 1/2 lžičky soli
| 1 lžíce cukru
| 3 lžíce pšeničných otrub
| 720 ml pšeničné mouky
| 1 a 3/4 lžičky sušeného droždí
Postup přípravy receptu Argentinský chléb chimichurri v domácí pekárně:
Všechny ingredience dejte do domácí pekárny v tom pořadí, jak je uvedeno v návodu pro vaši pekárnu. Program nastavte na "Základní" (basic) a pekárnu spusťte.
Fotky receptu Argentinský chléb chimichurri v domácí pekárně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!