Vložil: | SRNA |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Argentinský hovězí steak:
800 g hovězí svíčkové
| 2 cl koňaku
| 600 g zelených fazolek
| 125 g anglické slaniny
| 1 dcl olivového oleje
| zelený pepř, barevný pepř, sůl, černý pepř
| Na omáčku:
| 125 g bylinkového másla
| 4 lžičky dijonské hořčice
| 2 lžičky kečupu
| barevný pepř
| 0,05 l sójové omáčky
| 0,1 l vývaru
Postup přípravy receptu Argentinský hovězí steak:
Hovězí svíčkovou odblaníme a nakrájíme na 200 g steaky, posypeme barevným drceným pepřem a předem v koňaku naloženým zeleným pepřem.
Necháme při pokojové teplotě asi hodinu uležet a připravíme na grilu do postupného propečení dle chuti.
Podáváme se zelenými fazolkami připravenými na olivovém oleji s proužky anglické slaniny, osolené a opepřené.
Omáčku připravíme na pánvi z bylinkového másla, do kterého přidáme dijonskou hořčici, pepř, kečup, sojovou omáčku, zředíme trochou vývaru a krátce povaříme.
Fotky receptu Argentinský hovězí steak:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!