Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.10. 2018
Dnes má svátek Havel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Arnaki psito sto fourno

fotka Arnaki psito sto fourno
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Arnaki psito sto fourno:

1 jehněčí kýta asi 1.8kg s odřezaným přebytečným tukem  | 6 - 8 oloupaných rozdrcených stroužků česneku  | 1 lžička celých kuliček pepřů  | 4 lžíce posekané petrželky  | 2 lžíce oregana  |  sůl podle chuti  | 110 ml olivového oleje  | 1,4 kg malých červěných 1.4 kg malých červěných brambůrek, nebo podobných, omytých a rozpůlených brambůrek  | 6 lžic čerstvé citronové šťávy  | 2 celé neoloupané palice česneku, rozkrojené napůl

Postup přípravy receptu Arnaki psito sto fourno:

Ostrým nožíkem udělat mělké nářezy dokola masa. Rozdrtit pepř, česnek, petrželku, dobromysl v hmoždíři a trochou směsi naplnit nářezy do masa. Osolit a opepřit maso. Smíchat zbytek bylinek s česneken a 2 lžícemi oleje. Potřít tím maso. Vložit kýtu do mělkého pekáče. Předehřát troubu na 180°C. Rozložit brambory okolo masa a zalít je zbytkem oleje. Osolit, opepřit a přidat oregano/dobromysl. Přikrýt alobalem nebo poklicí a péct po 2 hodiny. Sem tam zalít trochou vína, nebo vody. Po jedné hodině přidat palice česneku a péct dále. Asi 20 - 25min., před koncem pečení odkýt poklici, zkontrolovat česnek (je-li hotový, tak jej vyjmout) a vše dopéct, až je maso měkké, ale nahoře křupavé. Nechat maso stát asi 10 min. před naporcováním.


Fotky receptu Arnaki psito sto fourno:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Arnaki psito sto fourno
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků