300 g bifteků z hovězího masa
| 2 lžíce másla
| 50 ml vína
| 1/2 lžičky nastrouhané citronové kůry
| 1 lžíce citronové šťávy
| 100 g hroznového vína
| 100 ml smetany na vaření
| 2 lžičky Podravky přísady do jídel
Postup přípravy receptu Aromatický biftek:
Bifteky posypejte Podravkou přísadou a opečte na zahřátém másle z obou stran cca 2-3 minuty. Podlijte trochou vody (asi 50 ml), přidejte víno, nastrouhanou citronovou kůru a hrozny. Vařte asi 5 minut na mírném ohni a potom přimíchejte smetanu a citronovou šťávu. Podle chuti omáčku ještě přisolte. Hotový pokrm podávejte s vařenou rýží.
Fotky receptu Aromatický biftek:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!