Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Artyčoky plněné játrovým krémem

fotka Artyčoky plněné játrovým krémem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Artyčoky plněné játrovým krémem:

4 artyčoky malé  | 1 lžička octa  | 1 lžička citr. šťávy  |  sůl  | 1/2 lžičky jablečného želé  | 100 g játrové omáčky  | 2 cm sardelové pasty  | 125 ml šlehačky  | 1 oliva  |  bílý pepř  |  salátové listy  |  petrželka

Postup přípravy receptu Artyčoky plněné játrovým krémem:

Odstraňte stonek artyčoku a tvrdé listy. Špičky listů odstřihněte. Artyčoky vařte asi 15 minut v okyselené vodě, až jdou lístky snadno oddělit a vyjměte. Artyčok uchopte, střední lupínky vykruťte a vytáhněte. Střed vyškrábněte lžičkou. Do citronové šťávy vmíchejte teplé jablečné želé, artyčoky jim potřete. Játrovou paštiku rozmačkejte vidličkou, vmíchejte sardelovou pastu, smetanu a pepř, ušlehejte do pěny. Krémem naplňte spodečky, ozdobte petrželkou, plátky oliv a listy salátu.


Fotky receptu Artyčoky plněné játrovým krémem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Artyčoky plněné játrovým krémem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !