Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 18.06. 2018
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Artyčoky po anglicku

fotka Artyčoky po anglicku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 67

Použité suroviny receptu Artyčoky po anglicku:

1/2 kg mraženého špenátu  | 6 nakládanýc artyčokových srdíček  | 1 cibule  | 1 lžíce mléka a másla  | 1 stroužek česneku  | 2 lžíce mandlí  | špetka soli a pepře

Postup přípravy receptu Artyčoky po anglicku:

Necháme rozmrazit špenát. Oloupanou cibuli pokrájíme na drobné kousky, zvolna ji osmahneme na oleji, jen do zpěnění. Špenát rozkrájíme na kostky a přidáme na cibulku. Přelijeme mlékem, osolíme a opepříme. Za občasného míchání krátce povaříme, vmícháme utřený česnek. Artyčoková srdíčka i s nálevem dáme do hrnce a ohřejeme. Vyjmeme, rozložíme na předehřátý talíř a na každý kousek položíme kopeček horkého špenátu. Nakonec posypeme opraženými mandlemi.


Fotky receptu Artyčoky po anglicku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Artyčoky po anglicku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !