Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.06. 2019
Dnes má svátek Ivan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Artyčoky po anglicku

fotka Artyčoky po anglicku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 71

Použité suroviny receptu Artyčoky po anglicku:

1/2 kg mraženého špenátu  | 6 nakládanýc artyčokových srdíček  | 1 cibule  | 1 lžíce mléka a másla  | 1 stroužek česneku  | 2 lžíce mandlí  | špetka soli a pepře

Postup přípravy receptu Artyčoky po anglicku:

Necháme rozmrazit špenát. Oloupanou cibuli pokrájíme na drobné kousky, zvolna ji osmahneme na oleji, jen do zpěnění. Špenát rozkrájíme na kostky a přidáme na cibulku. Přelijeme mlékem, osolíme a opepříme. Za občasného míchání krátce povaříme, vmícháme utřený česnek. Artyčoková srdíčka i s nálevem dáme do hrnce a ohřejeme. Vyjmeme, rozložíme na předehřátý talíř a na každý kousek položíme kopeček horkého špenátu. Nakonec posypeme opraženými mandlemi.


Fotky receptu Artyčoky po anglicku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Artyčoky po anglicku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !