Postup přípravy receptu Asijský polévaný biftek s mátově-ananasovou salsou:
V mělké misce smíchejte avokádový olej s ústřicovou a sojovou omáčkou, anýzem a černým pepřem. Přidejte bifteky a nechte odležet minimálně jednu hodinu. Rozpalte grilovací pánev a těsně předtím, než se z ní začne kouřit, vložte na ni bifteky a pečte je na středním ohni po obou stranách po dobu 3 až 4 minut.
Pro přípravu mátově-ananasové salsy odkrojte vršek a spodek ananasu a kůru odřízněte ostrým nožem. Zralý ananas nakrájejte na větší kousky. Očištěnou papriku nakrájejte na kostičky a jarní cibulku na tenké proužky. Vezměte misku a smíchejte ananas, červenou papriku a jarní cibulku. Nakrájejte mátu a podle chuti ji smíchejte se solí a čerstvě namletým pepřem. Než budete podávat k bifteku a salátu, nechte to celé trochu zchladit.
Fotky receptu Asijský polévaný biftek s mátově-ananasovou salsou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!