Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 15.12. 2017
Dnes má svátek Radana a Radan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Asturijská polévka s fazolemi a klobáskou

fotka Asturijská polévka s fazolemi a klobáskou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Asturijská polévka s fazolemi a klobáskou:

3 syrové paprikové klobásky  | 3 černé klobásky  | 300 g bílých fazolí namočených přes noc  | 1 uzené vepřové kolínko  | 300 g vepřové žebírko  | 150 g bůčku na kostky  | 300 g zelí na proužky  | 4-5 brambor  |  sůl a pepř  | Příloha chléb

Postup přípravy receptu Asturijská polévka s fazolemi a klobáskou:

Do vyššího hrnce nasypeme předem namočené fazole, které ještě jsme ještě předtím asi 10 minut povařili. Nezapomeňme, jinak bychom mohli mít ošklivé břišní potíže. Na fazole v hrnci položíme uzené koleno (nebo šunku s kostí), nakrájený vepřový bůček, ještě pár kousků bůčku nakrájeného na kostičky a přidáme vepřový bůček s kostí (jedno žebírko). Do hrnce vše poměrně natěsnáme a bohatě zalijeme vodou tak, aby maso bylo potopeno. Pokud jsou naše paprikové klobásky ostré a ještě k tomu i hodně kořeněné, tak už pálivou papriku a žádné jiné koření nepřidáváme. Pokud ne, přidáme pálivou papriku. Dáme pozor, aby uzené koleno nebylo příliš slané. Pokud ano, je nutno je vymáčet ve studené vodě a případně ještě blanžírovat (tj. ponořit do studené vody a tu uvést do varu a koleno po chvilce vyjmout).
Hrnec dáme na sporák a vaříme na mírném plameni asi tak 1 hodinu. Po této době již měkké maso vyjmeme z vývaru, koleno a žebírko obereme. Kůži případně odstraníme, ale nemusíme . . . je měkoučká a taky dobrá. Všechno maso i klobásky nakrájíme na větší kousky a vložíme je zpět do vývaru. Teď můžeme přidát nakrájené brambory na čtvrtky a ještě čerstvé zelí na nakrájené na proužky. Dobře vše zamícháme a ještě vaříme dokud nezměknou brambory. Ale jen přesně tak dlouho, nic víc, nic méně. K polévce musíme podávat hodně chleba, jinak to není možné - je opravdu hodně vydatná a dobrá.


Fotky receptu Asturijská polévka s fazolemi a klobáskou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Asturijská polévka s fazolemi a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !