Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 17.08. 2017
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Asturijská polévka s fazolemi a klobáskou

fotka Asturijská polévka s fazolemi a klobáskou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Asturijská polévka s fazolemi a klobáskou:

3 syrové paprikové klobásky  | 3 černé klobásky  | 300 g bílých fazolí namočených přes noc  | 1 uzené vepřové kolínko  | 300 g vepřové žebírko  | 150 g bůčku na kostky  | 300 g zelí na proužky  | 4-5 brambor  |  sůl a pepř  | Příloha chléb

Postup přípravy receptu Asturijská polévka s fazolemi a klobáskou:

Do vyššího hrnce nasypeme předem namočené fazole, které ještě jsme ještě předtím asi 10 minut povařili. Nezapomeňme, jinak bychom mohli mít ošklivé břišní potíže. Na fazole v hrnci položíme uzené koleno (nebo šunku s kostí), nakrájený vepřový bůček, ještě pár kousků bůčku nakrájeného na kostičky a přidáme vepřový bůček s kostí (jedno žebírko). Do hrnce vše poměrně natěsnáme a bohatě zalijeme vodou tak, aby maso bylo potopeno. Pokud jsou naše paprikové klobásky ostré a ještě k tomu i hodně kořeněné, tak už pálivou papriku a žádné jiné koření nepřidáváme. Pokud ne, přidáme pálivou papriku. Dáme pozor, aby uzené koleno nebylo příliš slané. Pokud ano, je nutno je vymáčet ve studené vodě a případně ještě blanžírovat (tj. ponořit do studené vody a tu uvést do varu a koleno po chvilce vyjmout).
Hrnec dáme na sporák a vaříme na mírném plameni asi tak 1 hodinu. Po této době již měkké maso vyjmeme z vývaru, koleno a žebírko obereme. Kůži případně odstraníme, ale nemusíme . . . je měkoučká a taky dobrá. Všechno maso i klobásky nakrájíme na větší kousky a vložíme je zpět do vývaru. Teď můžeme přidát nakrájené brambory na čtvrtky a ještě čerstvé zelí na nakrájené na proužky. Dobře vše zamícháme a ještě vaříme dokud nezměknou brambory. Ale jen přesně tak dlouho, nic víc, nic méně. K polévce musíme podávat hodně chleba, jinak to není možné - je opravdu hodně vydatná a dobrá.


Fotky receptu Asturijská polévka s fazolemi a klobáskou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Asturijská polévka s fazolemi a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !