Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.10. 2018
Dnes má svátek Hedvika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Australská jehněčí kýta na rozmarýnu

fotka Australská jehněčí kýta na rozmarýnu
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Australská jehněčí kýta na rozmarýnu :

2 kg jehněčí kýty  | 6 čenseků  | 1/3 hrnku oleje  | 1 lžička nastoruhané citronové kůry  | 1/3 hrnku citronové šťávy  | 1 lžíce rajčatové pasty  | 2 lžičky na hrubo roztlučeného pepře  | 1 1/2 lžičky plnozrnné francouzské hořčice  | 1 lžička cukru  | 2 lžičky posekaného tymiánu  | 1/4 hrnku posekaného čerstvého rozmarýnu  |  sůl

Postup přípravy receptu Australská jehněčí kýta na rozmarýnu :

Nakrájet česnek na klínky. Nožíkem naříznout do masa šikmé malé otvory a zastrkat do nich česnek. Položit maso na hlubší zapékací mísu a osolit ze všech stran.

V misce našlehat metlou olej, kůru, šťávu, pastu, pepř, hořčici a cukr do zhoustnutí. Pomazat maso jednou třetinou olejové směsi a dát do předehřáté trouby na 180°C. na 10min.

Pomazat maso polovinou zbývající směsi a péct dalších 10 min. Pomazat zbytek směsi na maso a posypat tymiánem.

Snížit teplotu na 160°C a péct po 1 hodinu. Posypat maso rozmarýnem a péct dalších 15-30 min. Po celou dobu pečení, sem tam polívat maso vzniklou šťávou.


Fotky receptu Australská jehněčí kýta na rozmarýnu :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Australská jehněčí kýta na rozmarýnu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !