Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Auvergneské fondue

fotka Auvergneské fondue
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Auvergneské fondue:

1 kg moučných brambor  |  mletý pepř  | 1 vejce  | 2 vaječné bílky  | 150 g jader vlašských ořechů  | 150 g nivy  | 1 l slunečnicového oleje

Postup přípravy receptu Auvergneské fondue:

Umyté brambory ve slupce ponoříme do hrnce se studenou vodou a vaříme 20 minut. Necháme je okapat, oloupeme je a rozdrtíme na kaši. Opepříme, přidáme vejce, promícháme a necháme vychladnout. Ušleháme tuhý sníh z bílků. Nasekané ořechy smícháme s rozmělněnou nivou. Sníh zapracujeme do studené bramborové kaše, ze směsi tvarujeme malé kuličky a obalíme je v nivě s ořechy. Do nádoby na fondue nalejeme olej, rozehřejeme ho (nesmí se vařit). Nádobu poté přeneseme na vařič uprostřed stolu a zapneme na mírnou teplotu. Bramborové kuličky položíme na sítka na fondue, ponoříme do oleje a opečeme dozlatova. Vhodná příloha jsou plátky uzené šunky a kyselé okurky.


Fotky receptu Auvergneské fondue:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Auvergneské fondue
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !