Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2019
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Babiččin rychlý koláč

fotka Babiččin rychlý koláč
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Babiččin rychlý koláč:

500 g hladké mouky  | 250 g cukru krupice  | 2 lžíce kakaa  | 2 ks vejce  | 3 dl oleje  | 4 dl kompotovaného ovoce  | 300 ml mléka  | 50 g posekaných ořechů  | 50 g rozinek  | 2 lžičky jedlé sody  | trochu oleje  | trochu polohrubé mouky na vysypání

Postup přípravy receptu Babiččin rychlý koláč:

Mouky vsypeme do mísy, přisypeme cukr, kakao, přidáme vejce, olej, kompotované ovoce, mléko, oříšky, rozinky, sodu a pořádně zamícháme. Vymažeme plech olejem a vysypeme moukou a vlijeme na něj těsto. Pečeme v předehřáté troubě zhruba 20 minut na 180 °C.


Fotky receptu Babiččin rychlý koláč:

Babiččin rychlý koláč
Babiččin rychlý koláč
Fotky vložil: katyakaty,Marci7 
Hodnocení receptu Babiččin rychlý koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !