1 kg brambor
| 50 g másla
| 300 g rajčat
| 2 ks papriky
| 100 g cibule
| 2 stroužky česneku
| špetka soli
| špetka černého pepře
| špetka majoránky
| špetka tymiánu
| špetka muškátového oříšku
| špetka zázvoru
| 200 g eidamu
Postup přípravy receptu Babiččiny brambory:
Na másle zpěníme v hrnci na kolečka nakrájenou cibuli, očištěné, na proužky nakrájené papriky, oloupaná rajská jablíčka a koření (nejlépe čerstvé). Potom přidáme na čtvrtky nakrájené brambory a rozetřený česnek, osolíme a vše zalijeme vodou a dusíme doměkka.
Podáváme posypané sýrem.
Fotky receptu Babiččiny brambory:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!