Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Babicovy dobroty - Filety z norského lososa zapečené v červené peřince

fotka Babicovy dobroty - Filety z norského lososa zapečené v červené peřince
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Babicovy dobroty - Filety z norského lososa zapečené v červené peřince:

2 filety z norského lososa  | 100 g strouhaného ementálu  | 2 dcl mléka  | 1 vejce  | podle potřeby olej  | 1 lžíce polohrubé mouky  | 2 lžíce rajčatové pasty  | 1 rajče  | 6 brambor  | 1 stroužek česneku  | špetka bazalky  | podle chuti sůl  | podle chuti pepř  | 1 lžíce strouhanky

Postup přípravy receptu Babicovy dobroty - Filety z norského lososa zapečené v červené peřince:

Filety z lososa osolíme a zprudka opečeme na pánvičce z obou stran, poté odstavíme.

Omáčka:

Do kastrůlku si připravíme 2 dcl studeného mléka, jeden žloutek, zasypeme polévkovou lžící polohrubé mouky, důkladně prošleháme a na mírném plameni za stálého míchání necháme zhoustnout.
Omáčku po zhruba deseti minutách varu dochutíme dvěma lžícemi rajčatové pasty, najemno nakrájeným rajčátkem, prolisovaným česnekem a špetkou bazalky. Osolíme, opepříme a celé zasypeme polévkovou lžící domácí strouhanky. Připravené filety v pánvičce zbavíme oleje a přelijeme hotovou omáčkou. Nakonec posypeme lehce nastrouhaným ementálem. Celé zapečeme po dobu deseti minut v horkovzdušné troubě při 170 stupních.

Řecký okurkový salát:

Oloupanou salátovou okurku nastrouháme nahrubo, přidáme zakysanou smetanu a asi 4 polévkové lžíce měkkého tvarohu. Osolíme, opepříme, ochutíme stroužkem prolisovaného česneku a přidáme lžíci olivového oleje. Celé promícháme. Filety podáváme s opečenými brambory ve slupce a salátem.

Zdroj: TV Nova


Fotky receptu Babicovy dobroty - Filety z norského lososa zapečené v červené peřince:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Babicovy dobroty - Filety z norského
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda