Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.11. 2019
Dnes má svátek Cecílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bábovka s broskvemi

fotka Bábovka s broskvemi
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Bábovka s broskvemi:

4 ks vejce  | 130 g Rama Creme Bonjour máslová pochoutka  | 1 balení vanilkový cukr  | 250 g moučkového cukru  | 250 g pol. mouky  | 1/2 balení prášku do pečiva  | 100 ml mléka  | 200 g broskví  | 20 g kakaa

Postup přípravy receptu Bábovka s broskvemi:

Nejprve ušleháme do pěny Ramu, moučkový a vanilkový cukr spolu se žloutky. K této směsi střídavě přidáváme po lžicích mouku s práškem do pečiva a mléko. Potom zlehka vmícháme sníh z bílků. Broskve oloupeme, nakrájíme na kousky a dáme do těsta. Část těsta oddělíme a obarvíme kakaem. Formu plníme střídavě světlým a tmavým těstem.


Fotky receptu Bábovka s broskvemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bábovka s broskvemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !