Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.07. 2019
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bábovka s hroznovým vínem

fotka Bábovka s hroznovým vínem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bábovka s hroznovým vínem:

230 g másla  | 200 g moučkového cukru  | 1 vanilkový cukr  | 4 vejce  | 125 g bílého jogurtu  | 50 ml rumu  | 400 g polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  | 50 g loupaných mandlí  | 200 g modrého hroznového vína

Postup přípravy receptu Bábovka s hroznovým vínem:

Změklé máslo spolu s moučkovým a vanilkovým cukrem a žloutky vyšleháme do pěny. Přidáme jogurt, rum, mouku smíchanou s práškem do pečiva a nadrobno nasekanými mandlemi. Nakonec zlehka vmícháme ušlehaný tuhý snííh z bílků. Formu na bábovku vymažeme tukem a vysypeme strouhným kokosem. Bábovkovou formu střídavě v několika vrstvách naplníme mandlovým těstem a hroznovým vínem. Pečeme při 160 °C po dobu 50 minut.


Fotky receptu Bábovka s hroznovým vínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bábovka s hroznovým vínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !