Postup přípravy receptu Bábovka s kousky ledové čokolády:
Žloutky, cukr, vodu, olej, hrubou i polohrubou mouku smícháme. Přidáme ušlehaný sníh z bílků, lžičku medu, kokos. Řádně promícháme. Přisypeme 1/2 prášku do pečiva. Do vymazané formy vlijeme 3/4 hmoty. Zbylou část obohatíme o ledovou čokoládu nastrouhanou na struhadle a o kakao dodávající krásně hnědou barvu. Na světlou část těsta ve formě přilejeme tu tmavou. Vememe nůž či jiný předmět a lehce promícháme, aby se nám barvy promísily. Dáme péct do předem vyhřáté trouby na cca 180°C po dobu 45 - 70 minut. Je-li bábovka hotová poznáme, když suchou špejlí píchneme do těsta. Jestliže špejle zůstané čistá a suchá je hotovo. Avšak pokud je na špejli těsto, necháme ještě péct.
Přeji dobrou chuť!