Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2019
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bábovka s vlašskými ořechy

fotka Bábovka s vlašskými ořechy
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bábovka s vlašskými ořechy:

1 vejce  | 2 a 1/2 hrnek polohrubá mouka  | 1 hrnek cukr  | 1 hrnek mléko  | 1/2 hrnek olej  | 1 prášek do pečiva  | 1 vanilkový cukr  | 2 hrsti vlašské ořechy  | podle chuti kakao

Postup přípravy receptu Bábovka s vlašskými ořechy:

Smícháme polohrubou mouku, cukr, mléko, olej a celé vejce. Přidáme prášek do pečiva a vanilkový cukr, rozdrcené vlašské ořechy. Podle chuti můžeme nebo nemusíme přidat kakao. Vše důkladně rozmícháme a nalejeme do vymazané formy na bábovku. Pečeme v troubě cca 45 min.


Fotky receptu Bábovka s vlašskými ořechy:

Bábovka s vlašskými ořechy
Bábovka s vlašskými ořechy
Bábovka s vlašskými ořechy
Bábovka s vlašskými ořechy
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Bábovka s vlašskými ořechy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !