Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bačovské rizoto

fotka Bačovské rizoto
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Bačovské rizoto:

1 cibule  | 30 g sádla  |  mletá paprika  |  mletý pepř  | 400 g vepř. plecka  |  sůl  |  masový vývar  | 2 zelené papriky  | 3 rajčata  | 200 g rýže

Postup přípravy receptu Bačovské rizoto:

Cibuli pokrájíme nadrobno, zpěníme na sádle, přidáme mletou papriku a pepř. Do tohoto základu vložíme maso pokrájené na kostky, osolíme, trochu opražíme, podlijeme a přikryté udusíme do poloměkka. K poloměkkému masu přidáme zelené papriky pokrájené na nudličky a oloupaná pokrájená rajčata. Když je maso téměř měkké, přidáme spařenou rýži, zalijeme vodou a udusíme do měkka.


Fotky receptu Bačovské rizoto:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bačovské rizoto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !