Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.09. 2018
Dnes má svátek Zita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Baklažánová pasta v paprice

fotka Baklažánová pasta v paprice
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 57

Použité suroviny receptu Baklažánová pasta v paprice:

trochu baklažán  | 1 paprika  | špetka petrželka  | 2 stroužky česnek  | trochu olivový olej  | špetka pepř  | špetka mořská sůl

Postup přípravy receptu Baklažánová pasta v paprice:

Baklažán umyjeme a dáme ho péct se slupkou do trouby asi na 25 minut. Z papriky vyřízneme semeník, překrojíme ji, pokapeme olejem a dáme na 15 minut péct k baklažánu. Upečený baklažán rozřežeme, dužinu umixujeme, přidáme utřený česnek, posekanou petrželku, pepř, sůl, olivový olej a rozmixujeme na pastu. Papriku plníme směsí a podáváme s celozrnným pečivem.


Fotky receptu Baklažánová pasta v paprice:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Baklažánová pasta v paprice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !