Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Balkánský kapr

fotka Balkánský kapr
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Balkánský kapr:

1 kapr  | 1 palička česneku  | 1/2 lžičky soli  | 3 lžíce octa  | 3 lžíce vody  | 1 lžička hladké mouky  | 1/2 lžičky mleté sladké papriky  | 5 lžic oleje  |  sůl a mletý pepř

Postup přípravy receptu Balkánský kapr:

Vykuchaného a očištěného kapra omyjeme. Kůži příčně na obou stranách nařízneme a potřeme směsí ze dvou stroužků česneku a půl lžičky soli. Takto upraveného kapra položíme na špejlemi vyložený pekáč - to proto, aby se nelepil ke dnu. Polijeme ho olejem a zálivkou, kterou připravíme promícháním zbytku prolisovaného česneku, octa, vody, mouky a papriky. Dáme péct do trouby a během pečení podléváme. Pečeme zhruba hodinu při teplotě 200 °C.


Fotky receptu Balkánský kapr:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Balkánský kapr
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice