Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Balkánský pilaf

fotka Balkánský pilaf
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Balkánský pilaf:

400 g skopového masa z plece  | 200 g rýže  | 300 g mrkve  | 4 cibule  |  sádlo  |  pepř  |  petrželka  |  sůl

Postup přípravy receptu Balkánský pilaf:

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na trošce sádla. Maso nakrájíme na menší kostky, osolíme, okořeníme pepřem a za stálého míchání prudce opečeme na cibulce osmažené dozlatova. Zvlášť podusíme do poloměkka rýži. Mrkev nastrouháme na hrubém struhadle. Potom do ohnivzdorné misky vložíme vrstvu masa, na ni vrstvu nastrouhané mrkve a navrch vrstvu rýže. Zalijeme vodou a řidším vývarem až nad vrstvu rýže. Osolíme a asi 30 minut dusíme ve vyhřáté troubě nezakryté. Pilaf vyklopíme na talíř, posypeme nasekanou petrželkou, obložíme čerstvou zeleninou a podáváme.


Fotky receptu Balkánský pilaf:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Balkánský pilaf
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !