Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.07. 2019
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Banánové nadělení

fotka Banánové nadělení
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Banánové nadělení:

3 vejce  | 150 g cukru písek  | 300 g polohrubé mouky  | 1/2 bal. prášku do pečiva  | 1/8 l mléka  | 100 g másla  | 6 zralých banánů  |  čokoládová poleva  | 3 lžíce čokoládové pomazánky Nutella  |  šlehačka ve spreji

Postup přípravy receptu Banánové nadělení:

Žloutky utřeme s cukrem a máslem, přidáme mouku, 3 banány rozmixované v mléce, prášek do pečiva a sníh z bílků. Upečeme ve vymazaném a moukou vysypaném pekáčku nebo dortové formě.Doba pečení asi 25 minut při 175 stupních. Vychladlý korpus tence pomažeme Nutellou. Zbylé 3 banány nakrájíme na kolečka asi 1/2 cm vysoké a poklademe na namazaný korpus. Čokoládovou polevou polejeme nebo cik-cak pocákáme celý povrch. Nakrájíme na porce a můžeme každou ještě ozdobit kopečkem šlehačky.


Fotky receptu Banánové nadělení:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Banánové nadělení
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !