Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Banánové překvapení se zmrzlinou

fotka Banánové překvapení se zmrzlinou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Banánové překvapení se zmrzlinou:

2 lžíce másla  | 3 lžíce hnědého cukru  | 1/8 lžičky mleté skořice  | 1 banán  | 1 lžíce citronové šťávy  | 1/4 šálku havana rumu  | 2 lžíce banánového likéru  | dle potřeby: vanilková zmrzlina

Postup přípravy receptu Banánové překvapení se zmrzlinou:

Banán oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Na pánvi na středním plamenu rozpustíme máslo. V něm rozmícháme cukr a skořici a zahřejeme. Když směs začne bublat, přidáme banán a vaříme 3-4 minuty za stálého polévání vzniklým sirupem. V jiné pánvi na středním plamenu zahříváme Havana rum a banánový likér, dokud není směs horká (nesmí vařit). Zapálíme a hořící směsí opatrně poléváme banánové kousky. Přemístíme pánev s banánem ze sporáku a pokračujeme v polévání hořící směsí, dokud plameny nezhasnou. Ihned podáváme.
Banány servírujeme s vanilkovou zmrzlinou.


Fotky receptu Banánové překvapení se zmrzlinou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Banánové překvapení se zmrzlinou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !