Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Basilejský guláš

fotka Basilejský guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Basilejský guláš:

500 g hovězího masa  | 100 g šunky  | 2 cibule  | 4 lžíce oleje  | 1 vrchovatá lžička hladké mouky  |  mletá paprika  | 3 lžíce sladké smetany  | 3 lžíce vody(vývaru)  |  sůl  | 100 g strouhaného sýra

Postup přípravy receptu Basilejský guláš:

Očištěné hovězí maso nakrájíme na malé kousky a dobře opečeme na rozehřátém oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a šunku. Asi po čtyřech minutách zaprášíme moukou, mletou paprikou, osmahneme, zalijeme horkou vodou a smetanou, osolíme a dusíme ještě asi pět minut. Hotový guláš na talířích sypeme strouhaným sýrem a podáváme s bramborovými nebo chlupatými knedlíky.


Fotky receptu Basilejský guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Basilejský guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !