Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Baskické kuřecí paličky

fotka Baskické kuřecí paličky
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 160 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Baskické kuřecí paličky:

8 kuřecích placiček bez kůže  |  rostlinný olej  | 20 oliv  | 1 červenou papriku  | 2 rajčata  | 2 stroužky česneku  | 3 lžíce semtany  |  sůl  |  šťáva z citrónu  | 2 lžičky chilli  | 2 lžíce bíleho jogurtu  | lžičku sušeného zázvoru

Postup přípravy receptu Baskické kuřecí paličky:

Prolisujte česnek a smíchejte ho s citronovou šťávou, chilli, jogurtem a zázvorem.

Kuřecí paličky omyjte a na povchu několikrát nařízněte. Vložte je do marinády a nechte hodinu marinovat. Pak je dejte na gril (nebo do trouby) a upečte.

Na pánvi na oleji osmahněte nakrájený česnek, papriku, rajčata a olivy. Zalijte smetanou a poduste. Podávejte s pečenými kuřecími paličkami.



Fotky receptu Baskické kuřecí paličky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Baskické kuřecí paličky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !