Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.04. 2018
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bažant s pepřem a hruškami

fotka Bažant s pepřem a hruškami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bažant s pepřem a hruškami:

1 bažant  | 1 Hermelín  | 80 g másla  | 2 hrušky  | 1 lžička koňaku  | 1 balení brusinky  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Bažant s pepřem a hruškami:

Očištěného bažanta osolíme. Sýr Hermelín nakrájíme na plátky a obalíme je v hrubě tlučeném steakovém pepři, potom vložíme do bažanta, kterého opečeme na 80 g másla, podlijeme a pečeme ve střední troubě.

Když je maso poloměkké, přidáme 2 větší oloupané, jadřinců zbavené, na půlky rozkrájené hrušky. Když je bažant měkký, přidáme do šťávy lžičku koňaku.

Každou porci obložíme půlkou hrušky a brusinkami, které dáme do důlku po jadřinci. Podáváme s vařenými brambory.


Fotky receptu Bažant s pepřem a hruškami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažant s pepřem a hruškami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !