Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant s pepřem a hruškami

fotka Bažant s pepřem a hruškami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Bažant s pepřem a hruškami:

1 bažant  | 1 Hermelín  | 80 g másla  | 2 hrušky  | 1 lžička koňaku  | 1 balení brusinky  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Bažant s pepřem a hruškami:

Očištěného bažanta osolíme. Sýr Hermelín nakrájíme na plátky a obalíme je v hrubě tlučeném steakovém pepři, potom vložíme do bažanta, kterého opečeme na 80 g másla, podlijeme a pečeme ve střední troubě.

Když je maso poloměkké, přidáme 2 větší oloupané, jadřinců zbavené, na půlky rozkrájené hrušky. Když je bažant měkký, přidáme do šťávy lžičku koňaku.

Každou porci obložíme půlkou hrušky a brusinkami, které dáme do důlku po jadřinci. Podáváme s vařenými brambory.


Fotky receptu Bažant s pepřem a hruškami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bažant s pepřem a hruškami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !