Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Benátské rizoto s parmazánem

fotka Benátské rizoto s parmazánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Benátské rizoto s parmazánem:

80 g másla  | 40 g cibule  | 2 stroužky česneku  | 60 g šunky  | 300 g rýže  | 200 g sterilovaného hrášku  | 75 ml bujónu  | 100 g parmazánu  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Benátské rizoto s parmazánem:

Rýži propláchněte horkou vodou a nechte okapat. Hrášek sceďte. Cibuli očistěte a nakrájejte nadrobno. Česnek prolisujte, šunku nakrájejte na kostičky.
V zapékací míse zpěňte na másle cibuli, přidejte prolisovaný česnek, nakrájenou šunku a mírně osmažte.
K cibuli a šunce přidejte okapanou rýži a hrášek, podlijte horkým vývarem, osolte a opepřete. V troubě duste doměkka. Hotové rizoto posypejte nastrouhaným sýrem.


Fotky receptu Benátské rizoto s parmazánem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Benátské rizoto s parmazánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda