Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bezé s jahodovou pěnou

fotka Bezé s jahodovou pěnou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 125 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bezé s jahodovou pěnou:

5 bílků  | 150 g pískového cukru  | 2 lžíce cukru moučka  | půl citronu  | 100 g cukru moučka  | 300 g jahod

Postup přípravy receptu Bezé s jahodovou pěnou:

Našlehejte 3 bílky do hustého sněhu a zašlehejte do nich pískový cukr. Sněhem naplňte cukrářský sáček a na plech vyložený papírem na pečení nastříkejte kolečka, na ně po okrajích pusinky, posypte je moučkovým cukrem a v mírně vyhřáté troubě usušte, zvolna pečte při 120 stupních Celsia asi 1 hodinu a nechte vychladnout. Ze 2 bílků a citronové šťávy ušlehejte sníh, do kterého zašlehejte moučkový cukr a hrnek jahod. Do vychladlých sněhových misek rozdělte jahody a pokryjte jahodovým sněhem.


Fotky receptu Bezé s jahodovou pěnou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bezé s jahodovou pěnou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !