Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.07. 2019
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bezlepkové kokosové řezy

fotka Bezlepkové kokosové řezy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bezlepkové kokosové řezy:

2 vejce  | 1 špetka soli  | 1 hrnek cukru moučka  | 1/2 hrnku oleje  | 2 hrnky bezlepkové mouky  | 1 prášek do pečiva  | Na posyp:  | 1 hrnek kokosu  | 1 hrnek cukru  | 1-2 šlehačky

Postup přípravy receptu Bezlepkové kokosové řezy:

Našleháme vejce, sůl a cukr. Přidáme olej, mouku, mléko a prášek do pečiva. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Posypeme směsí kokosu a cukru. Dáme péct asi na 1/2 hod. hezky dorůžova na 180 °C. V troubě přikryjeme alobalem, aby kokos nezhořkl. Hned po upečení nalijeme na horkou buchtu člehačku a necháme vychladnout.


Fotky receptu Bezlepkové kokosové řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bezlepkové kokosové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !