Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborové lívance se skořicí

fotka Bramborové lívance se skořicí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bramborové lívance se skořicí:

300 g vařených brambor  | 200 g hrubé mouky  | 50 g cukru  | 2 vejce  |  mléko podle potřeby, sůl, tuk na opékání lívanců  | 80 g cukru na posypání  |  mletá skořice

Postup přípravy receptu Bramborové lívance se skořicí:

Brambory uvařené ve slupce oloupeme, nastrouháme a smícháme s moukou, cukrem, žloutky a špetkou soli. Přidáme mléko a dobře našleháme (těsto je husté asi jako na kynuté lívance). Nakonec lehce vmícháme sníh ušlehaný z bílků. Malou sběračkou lijeme do pánve a v rozpáleném tuku po obou stranách opékáme. Upečené lívance sypeme cukrem se skořicí.


Fotky receptu Bramborové lívance se skořicí:

Bramborové lívance se skořicí
Fotky vložil: cudovluc 
Hodnocení receptu Bramborové lívance se skořicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice