Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory pečené ala Italia

fotka Brambory pečené ala Italia
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Brambory pečené ala Italia:

2 kg brambor  | 2 žluté cibule  | 1 červená cibule  | 1 sáček kysaného zelí  | špetka bazalky  | špetka oregana  | špetka soli  | pár lžic olivového oleje  | 3 rajčata

Postup přípravy receptu Brambory pečené ala Italia:

Brambory umejeme, neloupeme, pokrájíme na kousky a klademe na olivovým olejem pokapaný plech, pekáč a prokládáme vrstvy zelím, cibulí a provoníme bylinkami a jemně posolíme. Můžeme přidat na ovonění anglickou slaninu a pár pokrájených rajčat a pokapeme olivovým olejem. Přikryjeme alobalem a pečeme přikryté asi 50 minut a potom odkryjeme a dopečeme 10 minut. Podáváme jen tak nebo jako přílohu. Je k tomu dobrý uvařený uzený ocásek. Přeji dobrou chuť.


Fotky receptu Brambory pečené ala Italia:

Brambory pečené ala Italia
Brambory pečené ala Italia
Brambory pečené ala Italia
Fotky vložil: ,tvackova1 
Hodnocení receptu Brambory pečené ala Italia
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !