Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Jedeme na výlet
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 23.10. 2019
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Domácí chléb s pivem

Domácí chléb s pivem
6. 10. 2007 Domácí pekárna +++++++___
Příprava receptu Domácí chléb s pivem: Z polohrubé mouky, vlažné vody a cukru připravíme kvásek. Poté do proseté hladké mouky přidáme vykynutý kvásek a ostatní přísady a vypracujeme těsto, které se nechá minimálně 1 hodinu ... ... …více»

Bílý chléb - pekárna

Bílý chléb - pekárna
24. 09. 2007 Domácí pekárna +++++++___
Příprava receptu Bílý chléb - pekárna: Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program SANDWICH (Eta, Vega apod.), velikost I. (malý bochník). Po upečení vyklopíme z formy a bílý chléb necháme v utěrce na mřížce vychladnout. …více»

Mrkvovníky

Mrkvovníky
18. 09. 2007 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Mrkvovníky: Ze strouhané mrkve, másla, mouky, kypřícího prášku a soli vypravujeme těsto. Na pomoučněném vále vyválíme plát silný asi 3mm. Rádýlkem či nožem vykrájíme čtverečky 6x6cm velké. Do středu každého čtver ... …více»

Otrubový chléb

Otrubový chléb
1. 09. 2007 Domácí pekárna ++++++++__
Příprava receptu Otrubový chléb: Ingredience dáme do pekárny, kvasnice je dobré nadrobit a lehce obalit v mouce (těsto pak lépe kyne). Program BASIC, kůrka světlá. ... …více»

Pečené plněné rohlíky

Pečené plněné rohlíky
31. 08. 2007 Domácí pekárna +++++++___
Příprava receptu Pečené plněné rohlíky: Rohlíky rozřízneme podélně na půlky a část střídy vydlabeme. Naplníme je směsí salámu a vajec, nakrájených na kostičky, drobně nakrájených okurek, rajčatového protlaku, sardelové pasty a půlky rohlíku ... …více»
 

Dalamánky s meltou z domácí pekárny

Dalamánky s meltou z domácí pekárny
26. 08. 2007 Domácí pekárna ++++++++__
Příprava receptu Dalamánky s meltou z domácí pekárny: Do pekárny dáme všechny ingredience, nastavíme program TĚSTO a zapneme. Po zaznění signálu přidáme semínka (slunečnici, sezam, dýni). Po skončení programu rozdělíme těsto na kousky (asi 10), uděláme z ... …více»

Pivní chléb

Pivní chléb
26. 08. 2007 Domácí pekárna ++++++++__
Příprava receptu Pivní chléb: Všechny ingredience zpracujeme a těsto necháme vykynout. Uděláme bochník a necháme ještě vykynout na vysypaném plechu moukou, než se rozehřeje trouba. Pak potřeme pivem a dáme péct při 200°C 20 - 40 m ... …více»

Bramborové knedlíky s houskou

Bramborové knedlíky s houskou
23. 08. 2007 Domácí pekárna +_________
Příprava receptu Bramborové knedlíky s houskou: Brambory nastrouháme, zamícháme s rozšlehanými vejci, moukou, krupicí a trochou soli / solit opatrně, housky jsou také slané /, zpracujeme na vále v tužší těsto a zaválíme do něj nakrájené housky. Těs ... …více»

Domácí housky

Domácí housky
15. 08. 2007 Domácí pekárna +++++++-__
Příprava receptu Domácí housky: Z droždí, cukru a trochy vlažného mléka uděláme kvásek. Poté ho přidáme k ostatním ingrediencím a vypracujeme těsto, které necháme vykynout. Z vykynutého těsta upleteme housky. Pos ... …více»

Chléb

Chléb
15. 08. 2007 Domácí pekárna +++++++-__
Příprava receptu Chléb: Nejprve do pekárny dáme vodu, potom mouku může být i namíchaná/hl.pol.+žitná nebo celozrnná/sůl,kmín a droždí ale jenom malý kousek asi tak desetinku z kostky možná i méně …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !