Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jihočeské houbové řízky

fotka Jihočeské houbové řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Jihočeské houbové řízky:

600 g čerstvých hub  | 40 g sádla  | 1 cibule  | dle chuti: sůl  | 2 housky  | 0,05 l másla  | dle chuti: sardelová pasta  | 2 vejce  | dle chuti: mletý černý pepř  | dle chuti: zelená petrželka  | dle potřeby: strouhanka a tuk na smažení

Postup přípravy receptu Jihočeské houbové řízky:

Očištěné houby nakrájíme nadrobno. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme houby a dusíme. Osolíme, odstavíme a přidáme v mléce namočené housky, protřené přes síto. Máslo rozmícháme se sardelovou pastou, vejci a mletým pepřem. Přidáme k houbám a vše spolu promícháme s nadrobno posekanou zelenou petrželkou. Podle potřeby zahustíme strouhankou. Ze směsi formujeme řízky, které obalíme ve strouhance a opékáme na rozpáleném tuku po obou stranách.


Fotky receptu Jihočeské houbové řízky:

Jihočeské houbové řízky
Jihočeské houbové řízky
Jihočeské houbové řízky
Jihočeské houbové řízky
Jihočeské houbové řízky
Jihočeské houbové řízky
Fotky vložil: Natural,damami 
Hodnocení receptu Jihočeské houbové řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !