Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sladko kyselé nakládané václavky

fotka Sladko kyselé nakládané václavky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Sladko kyselé nakládané václavky:

dle potřeby: václavky  | 1 cibule  | 1 sklenička octa  | dle chuti: sůl  | 1 bobkový list  | dle chuti: celý pepř a nové koření  | 6 vrchovatých lžic cukru

Postup přípravy receptu Sladko kyselé nakládané václavky:

Václavky očistíme, pořádně omyjeme a povaříme v osolené vodě. Cibuli nakrájíme na plátky (pokud máme malé cibulky tak je necháme v celku) a chvíli povaříme v osolené vodě. Ocet povaříme s dvěma sklenicemi vody, bobkovým listem, pepřem, novým kořením a cukrem. Ve sklenicích ukládáme na střídačku václavky a spařenou cibuli, zalijeme horkým octovým nálevem, pořádně uzavřeme a pasterizujeme patnáct až dvacet minut.



Fotky receptu Sladko kyselé nakládané václavky:

Sladko kyselé nakládané václavky
Sladko kyselé nakládané václavky
Sladko kyselé nakládané václavky
Sladko kyselé nakládané václavky
Fotky vložil: tvackova1,vilka 
Hodnocení receptu Sladko kyselé nakládané václavky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !