Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pařížská čočka

fotka Pařížská čočka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Pařížská čočka:

400 g čočky  | 1 cibule  | 100 g másla  | 20 g hladké mouky  |  sůl, pepř  | 1 dl červené víno  | 150 g šunky nebo uzeniny

Postup přípravy receptu Pařížská čočka:

Čočku přebereme, propláchneme a namočíme asi na 2 hodiny do vody. Na 1/3 másla zpěníme jemně krájenou cibuli, přidáme namočenou čočku a vaříme téměř do měkka. Na zbylém másle si připravíme z mouky zásmažku, kterou přidáme k čočce, osolíme a za stálého míchání čočku dovaříme. Nakonec ji dochutíme červeným vínem, kořením, přimícháme jemně krájenou šunku nebo uzeninu a necháme chvilku prohřát.


Fotky receptu Pařížská čočka:

Pařížská čočka
Pařížská čočka
Fotky vložil: hanina51,Vikitorie 
Hodnocení receptu Pařížská čočka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice