Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nakládaný hermelín sedlčanský

fotka Nakládaný hermelín sedlčanský
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Nakládaný hermelín sedlčanský:

15 malých sedlčanských hermelínů bez příchuti  | 2 cibule  | 2 paličky česneku  |  sladká paprika  |  nakládané feferonky  | 15 kuliček pepře  | 15 kuliček nového koření  | 4 bobkové listy  | 2 l rostlinného oleje

Postup přípravy receptu Nakládaný hermelín sedlčanský:

Nejprve oloupeme cibuli a nakrájíme na kolečka. Česnek rovněž oloupeme, polovinu stroužků nakrájíme též na kolečka, druhou polovinu necháme vcelku. Hermelíny rozbalíme a rozkrojíme je napříč na polovinu. Obě poloviny jemně posypeme červenou sladkou paprikou. Na jednu půlku dáme pár koleček cibule a tak tři plátky česneku. Můžeme přidat i pepř. Poté druhou polovinu hermelínu překlopíme přes první a propíchneme jej na třech místech párátky. Takto připravené hermelíny pravidelně rovnáme do lahve, vždy tři v jedné řadě. Hermelíny v lahvi prokládáme občas cibulí, stroužky česneku, bobkovým listem, pepřem, novým kořením, feferonkami a průběžně proléváme olejem. Nakonec vše zalijeme až po vrch lahve olejem. Koření dáváme dle chuti a citu, aby výsledek nejen dobře chutnal, ale i hezky v lahvi vypadal. Hermelín necháme zrát při běžné pokojové teplotě. Doba zrání je podle chuti, dá se poznat podle cibule - měla by být měkká. Ochutnávat se dá již po týdnu. Pokud jej chceme méně uzrálý, stačí nechat jej naložený 14 dní, pokud více, tak alespoň tři týdny. Před vlastní konzumací vřele doporučujeme dostatečně se předzásobit pivem. Podáváme s chlebem a zeleninovou oblohou. Po snědení všech hermelínů, lze olej použít ještě jednou. Hermelínu to dodá ještě pikantnější chuť.


Fotky receptu Nakládaný hermelín sedlčanský:

Nakládaný hermelín sedlčanský
Nakládaný hermelín sedlčanský
Nakládaný hermelín sedlčanský
Fotky vložil: mikejla,katkina 
Hodnocení receptu Nakládaný hermelín sedlčanský
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !