Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Džuveč z póru

fotka Džuveč z póru
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Džuveč z póru:

75 g rýže  | 1 citron  | 2 dl oleje  |  sůl  | 3 dl vody  | 2 lžičky papriky pálivé  | 600 g pórku  | 500 g rajčat

Postup přípravy receptu Džuveč z póru:

Pórky důkladně omyjeme. Zbavíme je tmavších zelených částí, nakrájíme na špalíčky dlouhé 5 - 6 cm. Rajčata nakrájíme plátky. Rajčata můžeme spařit a oloupat. Případně můžeme použít rajčata z konzervy. Rýži propláchneme.

Špalíčky pórku zalijeme osolenou vařící vodou, chvíli povaříme a pak vodu slijeme, ale nevyléváme.

V kastrole rozpálíme olej a asi 5 minut na něm povařené špalíčky opékáme. Pak přidáme papriku, rajčata, rýži, osolíme, zalijeme vývarem z póru a dusíme v troubě do změknutí rýže - asi 20 minut.

Džuveč z pórku podáváme pokapaný citronovou šťávou.


Fotky receptu Džuveč z póru:

Džuveč z póru
Fotky vložil: miklis 
Hodnocení receptu Džuveč z póru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !