Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Květák po italsku

fotka Květák po italsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Květák po italsku:

1 ks květák  | 2 ks vejce  |  několik lžic krupičky  |  strouhanka  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Květák po italsku:

Květák rozebereme na růžičky a lehce předvaříme v páře, aby růžičky zůstaly ještě křupavé. Pak protáhneme ve vejci a obalíme v krupičce smíchané se strouhankou. Osmažíme ve vyšší vrstvě oleje. Odložíme na ubrousek, aby se vsákl přebytečný tuk.
Podáváme se zeleninovým salátem a bramborami.


Fotky receptu Květák po italsku:

Květák po italsku
Květák po italsku
Květák po italsku
Květák po italsku
Květák po italsku
Fotky vložil: Mangovka,vilka 
Hodnocení receptu Květák po italsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle