Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Květák zapečený s parmazánem

fotka Květák zapečený s parmazánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Květák zapečený s parmazánem:

600 g květáku  | 2 cibule  | 60 g másla  |  sůl  |  pepř  | 3 vejce  | 1/8 l šlehačky  | 1/8 l mléka  | 50 g strouhaného parmezánu  |  máslo  |  strouhanka do formy

Postup přípravy receptu Květák zapečený s parmazánem:

Květák uvaříme ve slané vodě ne úplně doměkka a necháme okapat. Jemně nakrájenou cibuli osmažíme na másle dozlatova a necháme vychladnout. Máslo utřeme se solí, pepřem a vejci do pěny. Do vymazané a vysypané formy dáme vychladlou cibuli, rozložíme na ni květák. Do másla zamícháme šlehačku, mléko a parmezán, směsí zalijeme květák a pečeme 40 minut při 200 stupních do zlatohněda. Podáváme se zeleninovým salátem.



Fotky receptu Květák zapečený s parmazánem:

Květák zapečený s parmazánem
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Květák zapečený s parmazánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka